29 lut 2016, 17:53
Ja osobiście wolę FFA, lepsza opcja jeśli chcemy rozszerzać społeczność XVI w CS.
TDM to zwykłe nakur*%$ do wszystkiego co się rusza, nie ma tam zupełnie zabawy, społeczność XVI miała przyciągać ludzi do wspólnej gry i zabawy. Jeśli postawimy TDM możemy zapomnieć o tym że przyjdą do nas ludzie grający 4fun, niekoniecznie którzy chcą grać rankeda tylko mają zamiar postrzelać, podłożyć bombkę, pogadać i pośmiać się. FFA daje nadzieje na to że ludzie po grze na serwerze wrócą, przyjdą na TS'a i zostaną. Dobrych polskich FFA jest mało ( a przynajmniej ja sie nie spotkałem z żadnym, może źle szukałem) TDM'ów jest już dużo, przykład NEOGEAR który posiada już 5 serwerów TDM/AIM. Po co robić kolejny? To jest tylko moje zdanie. Jeśli uważacie że TDM będzie się lepiej kręcił to nie ma problemu.
EDIT.
Aktualnie sekcja CSGO nie ma H@ gdyż graczu jest inactive. Serwerem miałem się zająć ale od strony technicznej poprosiłem Milka o pomoc gdyż wiem że on lepiej to zrobi. Ja aktualnie zająłem się reklamą na forach i portalach gamingowych. Dałem informację o tym że XVI otwiera sekcję CSGO. Działający serwer byłby dużym ułatwieniem przyciągnięcia ludzi.